Platouri

Comenzile trebuie plasate cu minim 24 de ore in avans

Preluare comenzi: Luni – Vineri | 09:00 – 20:00

Livrare: Luni – Sambata | 11:30 – 20:00

Comanda minima este de 150 lei

Meniuri Evenimente

Comenzile trebuie plasate cu minim 24 de ore in avans

Preluare comenzi: Luni – Vineri | 09:00 – 20:00

Livrare: Luni – Vineri | 11:30 – 20:00

Sambata | 11:30 – 17:00

Meniuri Masa Pranz

Comenzile trebuie plasate cu minim 24 de ore in avans

Preluare comenzi: Luni – Vineri | 09:00 – 20:00

Livrare: Luni – Sambata | 11:30 – 14:30

 

Meniu Masa Pranz Normal

Meniu Masa Pranz Vegan

Catering-ul a devenit unul dintre cele mai practice servicii in materie de mancare gatita, deoarece pe langa calitatea mancarii, Pomello.ro ofera o masa rapida si sanatoasa. Bucatarii nostri aleg cu grija fiecare ingredient folosit pentru mancarea traditionala, cea sofisticata sau pentru deserturi. In acest fel, bucatele preparate cu grija vor fi pe placul inimii tale si te vor face sa te indragostesti de serviciul nostru de catering aflat in Bucuresti.

De asemenea, Pomello.ro este printre putinele firme de catering din capitala care iti pune la dispozitie serviciile sale daca ai de gand sa organizezi o petrecere alaturi de prieteni sau de familie. Si pentru ca nicio petrecere nu are farmec daca nu exista mancare si bautura din belsug, Pomello.ro iti ofera sansa sa iti surprinzi intr-un mod placut invitatii si sa ii rasfeti cu cele mai deosebite specialitati culinare.

Nu in ultimul rand, bucatarii nostri tin cont si de perioadele postului. Desi, se spune ca mancarea de post nu este consistenta, daca vei alege colaborarea cu firma noastra de catering din Bucuresti Pomello.ro vei fi placut surprins sa constati ca ne dedicam priceperea si specialitatile pentru perioada postului vor fi nu numai consistente dar si delicioase, iar tu vei avea minunata stare de bine si te vei simti indestulat!

109

Clienti corporate

194

Evenimente organizate

9638

Oale livrate

Contactati-ne!

Puteti solicita serviciile Catering Evenimente Bucate pe Roate apelandu-ne la:

Sau pe cale electronica, folosing formularul de contact de mai jos: