Concept Pomello

Pomello s-a infiintat in anul 2008, cand pentru prima data in Romania am adus conceptul de mancare gatita la oala, tava si cratita. Exact! De atunci ai mancare gatita ca la mama acasa, livrata atat la domiciliu, cat si la birou, in cel mai scurt timp de la primirea comenzii. Primesti o oala de ciorba, o cratita de sarmale, o tava de placinta sau ce iti pofteste inima, in recipiente de unica folosinta sau de inox, la fel ca o mancare gatita la tine acasa.

Astfel, preparatele vor sosi in maximum 24 de ore, iar in masura posibilitatilor poti face comanda dimineata, pana in ora 10:00 si o poti primi in ultimul interval orar (17:00-20:00). Daca vrei sa comanzi mancare la birou, o poti face chiar de seara, pana in orele 20:00, ca aceasta sa ajunga a doua zi la pranz.

Avantaje

Mancarea este pregatita special pentru tine si se poate livra in recipientul in care a fost gatita.

Livrare rapida

Primesti chiar in aceeasi zi in care ai facut comanda mancare gatita la oala, tava sau cratita, pregatita din ingrediente proaspete. Livram a doua zi doar comenzile tarzii.

Pe gustul tau

Pentru ca tu sa primesti mancarea exact pe gustul tau, poti sa ne spui cum doresti sa fie (mai sarata, mai iute, mai acra sau in orice alt fel iti face placere). Este gatita special pentru tine.

Vase returnabile

Livrarea mancarii se face in ambalaje de unica folosinta sau de inox in functie de posibilitatile noastre si de cerintele tale. Recipientele de inox sunt returnabile, le ridicam noi.

Locatie

Dispunand de o suprafata de 200 mp, bucataria Pomello este dotata cu utilaje profesionale, camere frigorifice, masini de transport frigorifice, toate conform ISO9001ISO22000 si HACCP.
Sisteme cu aburi, sisteme de menţinere constanta a temperaturii, sunt doar cateva dintre caracteristile unice care contribuie la realizarea celor mai gustoase si aspectuase mancaruri pentru clientii nostri. Normele de igiena şi curatenie sunt respectate cu strictete, in acest sens bucataria fiind considerată un exemplu de catre inspectorii instituţiilor abilitate.