Comanda online mancare gatita la oala, cratita sau tava si livrata in ambalaje de unica folosita sau de inox in functie de preferinte.

Pomello este o firma de catering din Bucuresti ce livreaza mancare la domiciliu, la birou sau oriunde in alta locatie (in Bucuresti, inclusiv in Bucuresti + 5km). Mancarea poate ajunge calda sau racita intr-un mediu controlat, astfel incat sa puteti pune mancarea direct in frigider.

E foarte simplu sa comanzi mancare gatita la oala cu doar cateva clickuri sau sunand la numerele de pe site. Mancarea gatita de bucatarii Pomello are un gust identic cu cel pe care il intalnesti doar la mama acasa.

Livrare de mancare gatita acasa sau la birou

Serviciul de catering ce livreaza mancare in Bucuresti, acasa la tine sau chiar la birou, va asteapta cu cele mai proaspete bunatati si de fiecare data cu ceva “dulce”.

Acum, mancarea nu va mai reprezenta o problema pentru tine! Pomello.ro iti ofera cele mai eficiente servicii de livrare mancare in Bucuresti, cat si in zonele apropiate. Produsele noastre culinare beneficiaza de o calitate ridicata la cele mai inalte standarde, tocmai pentru ca dorim sa iti oferim o masa copioasa, astfel incat vei deveni, cu siguranta, unul dintre fanii serviciul nostru de livrare mancare in Bucuresti. Livrarea mancarii in Bucuresti este solutia ideala pentru persoanele care sunt mult prea ocupate pentru a-si petrece timpul in bucatarie sau pentru persoanele care nu a timp sa ajunga intr-un restaurant pentru a avea parte de o masa asa cum se cuvine. Restaurantul nostru online iti ofera acum o modalitate moderna de a servi masa oricand ai pofta sa savurezi un preparat culinar cu specific traditional sau intenational.

Liniile noastre telefonice sunt disponibile pentru a comanda mancare cu livrare la domiciliu

Livrarea mancarii la domicilu devine din ce in ce mai interesanta si solicitata de catre persoanele care locuiesc in Bucuresti. Pentru ca noi ne preocupam de nevoile clientilor nostri si pentru ca stim cat de pretios este timpul pentru ei, le punem la dispozitie mancare cu livrare la domiciului. Prin comenzile telefonice oferim de luni pana sambata livrari mancare la domiciul in intervalul orar 11.30-20.00.

Meniul nostru zilnic de mancare cu livrare in Bucuresti iti ofera o gama variata de sortimente in materie de preparate culinare care vor fi pe placul inimii tale! Maestrii nostri sunt experimentati in arta culinara, astfel incat mancarea cu livrare la domiciliu in Bucuresti sau in oricare alta locatie (birou, scoala, etc.) va avea acelasi gust ca mancarea pe care obisnuiai sa o savurezi la mama acasa.

Cu doar cateva clickuri ai mancare cu livrare la domiciliu la orice ora

De asemenea, “your personal Chef“ asa cum mai este numita bucataria Pomello, este oricand pregatit pentru a livra mancare in Bucuresti. Cu serviciul de comanda mancare online, bucatarii nostri iti stau la dispozitie 24/24 h, de Luni pana Duminica. Cu doar cateva clickuri comanzi mancare online atat pentru tine cat si pentru familie sau prieteni. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in bucataria online Pomello.ro si sa alegi meniurile savuroase oferite de masterchefii nostri.

Dorim sa oferim calitate si servicii de livrare mancare in Bucuresti care sa iti satisfaca toate asteptarile si toate poftele!

Livrare mancare in Bucuresti

Pomello.ro desfasoara serviciile de livrare mancare in Bucuresti pentru cei care locuiesc in Bucuresti, inclusiv in Bucuresti + 5km

Bucatarul Pomello gateste cele mai apetisante specialitati culinare pentru cele mai pofticioase persoane!